Hege Haukeland Liadal

I retten la påtalemyndigheten ned påstand om ni måneders fengsel for Liadal. Selv om Liadal ennå ikke er rettskraftig dømt etter tiltalen foreligger det et tillitsbrudd ut fra det hun selv har erkjent i saken sier han.


Aftenposten Norwegian Member Of Parliament Hege Haukeland Liadal Charged With Gross Fraud Norway Today

Hege Haukeland Liadal er tiltalt for å ha levert falske reiseregninger til Stortinget fra høsten 2016 til høsten 2018.

. Liste over stortingsrepresentanter 20132017 omfatter de som ble valgt til Stortinget ved stortingsvalget 2013 avholdt 9. Listen opplyser også om fast møtende vararepresentanter for dem som er statsråder eller statssekretærer i regjeringen eller som har permisjon på grunn av verv i utlandet. Hun har erkjent straffskyld for grovt uaktsomt bedrageri men ikke for grovt forsettlig bedrageri.

Vararepresentanter som møter på grunn av. Stortingspresidenten opplyser at Liadal er orientert om avslaget. Hege Haukeland Liadal er tiltalt for å ha levert falske reiseregninger til Stortinget fra høsten 2016 til høsten 2018.

Hun ble tiltalt for grovt bedrageri for uriktige reiseregninger og erkjenner ikke straffeskyld---Tillit i ruskevær. Hun har erkjent straffskyld for. Og mens boligsaker av ulikt slag rullet satt den tidligere Ap-representanten Hege Haukeland Liadal senhøsten flere uker i retten.

Hege Haukeland Liadal er tiltalt for å ha levert falske reiseregninger til Stortinget fra høsten 2016 til høsten 2018.


Dqll4 C08r2t6m


Hege Haukeland Liadal Arbeiderpartiet Flickr


Biografi Liadal Hege Haukeland


22uhzjccmwd1am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel